Verzenden en Retourneren

Wij verzenden al onze bestellingen via PostNL. U dient bij aflevering van uw bestelling altijd goed te controleren of de producten van de bestelling overeenkomen.

Artikelen die niet aan uw verwachting voldoen kunt u tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden retourneren. Deze termijn gaat in op het moment van ontvangst van uw bestelling. Uitgesloten zijn producten die speciaal op verzoek van de klant zijn besteld. Om gebruik te maken van dit recht, dient u ons “Herroepingsformulier” te  gebruiken wat u hier kunt downloaden.

U krijgt het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, binnen 7 werkdagen gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen naar Chanodet fashion zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product in de originele staat en verpakking aan Chanodet fashion worden geretourneerd. In de originele staat betekent dat het artikel compleet is; en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat met aangehecht prijskaartje en originele verpakking.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

Na retour ontvangst van een product zullen wij dit altijd eerst grondig controleren. Als wij een product retour ontvangen dat is gebruikt, bewerkt of in een verslechterde staat verkeerd zal het aankoopbedrag hiervoor niet worden gecrediteerd. Wij informeren u hierover altijd schriftelijk en onderbouwd en stellen u daarna nog 14 dagen in de gelegenheid hier tegen bezwaar aan te tekenen.

De verzendkosten bij annulering of omruilen van een product zijn voor uw rekening. Indien u een artikel retour stuurt adviseren wij u om er altijd voor te zorgen dat u een verzendbewijs heeft. Als u een artikel op andere wijze retour stuurt en de zending kwijtraakt komt u niet in aanmerking voor de geld terug garantie.

U kunt indien u nog vragen heeft over retourzendingen ook contact met ons opnemen via de email info@chanodetfashion.nl